LONDON LASH

Vipper

Selger dere vipper av mink?

Alle vippene våre er laget av syntetisk materiale, så de er helt dyrevennlige og hypoallergene. De er myke og deilige å jobbe med og vi har to hovedkolleksjoner: Mayfair Mink og Chelsea Silk men navnene brukes kun for å skille mellom kolleksjonene. Begge er fortsatt laget av syntetisk materiale. Hovedforskjellen ligger i måten vippene er ferdige på - Mayfair-kolleksjonen har et mer skinnende utseende enn Chelsea. Stripsen som Mayfair kommer på er også litt mindre klissete, så noen vippeteknikere foretrekker dette for å lage vifter, avhengig av deres foretrukne viftemetode. For klassiske vipper er Mayfair og Chelsea godt elsket av både vippekunstnere og deres kunder.

Hvilke vipper er best?

De beste vippene for deg avhenger av dine preferanser og utseendet du ønsker å oppnå, men generelt sett er våre bestselgende klassiske-vipper i tykkelse 0,12 og 0,15.

Hvis du er ute etter de superfine vippene for megavolum, har vi 0,03. Ellers er 0,05 et godt alternativ til volum som gir et rent uttrykk. Nesten alle vippene er tilgjengelige i mixbrett og single lengder, slik at du enten kan prøve ut litt av hvert eller få alle lengdene du elsker best og bruker mest.

Bestselgerne er C-, CC- og D-kurver på tvers av alle serier.

Hva er den maksimale tykkelsen anbefalt for å lage volumvifter?

Når vi velger tykkelse for volumvipper, må vi ta hensyn til noen få faktorer:

1. Tykkelsen på kundens naturlige vipper

2. Generell tilstand og helse til kundens naturlige vipper

3. Resultatet du ønske rå oppnå. Jo mer volum du vil lage, jo tynnere bør vippene du bruker være. Megavolumvifter = tynnere vippeforlengelser For 2D-volum anbefaler vi enten 0,10 eller 0,07 tykkelse. For 3D-5D-volum foreslår vi 0,07 eller 0,05 tykkelse. For volum 6D eller mer anbefaler vi 0,05 eller 0,03 tykkelse avhengig av effekten du ønsker å oppnå.

Husk også at hvis du ønsker å lage lange vipper, er det greit å redusere volumet for å holde kundens naturlige vipper i god stand. For mer opplæring om hvordan du lager Russian Volume-fans, så tilbyr vi kurs gjennom Byūti Academy.

Hvilke vipper er best for et klassisk sett?

Det er vippeteknikerens personlige preferanse om de ønsker å bruke Chelsea- eller Mayfair-vipper, da begge kolleksjonene kan brukes til klassiske sett.

Vi selger en rekke tykkelser fra 0,12 til 0,20, slik at du kan velge den mest passende tykkelsen.

Du kan også bruke våre Flate Ellipse Cashmere-vipper, som på grunn av sin ellipseform skaper et litt tykkere og mer dramatisk klassisk sett. På grunn av den flate basen (i stedet for den avrundede basen med Mayfair/Chelsea-serien) bidrar det til å skape et bedre feste mellom den naturlige vippen og vippeforlengelsen.

Hvilke vipper er best til å lage et volumsett?

Alle vippene våre, bortsett fra våre Flate Ellipse-vipper, er perfekte for å lage et lekkert volumsett. Det er vippeteknikerens personlige preferanser om de ønsker å bruke Chelsea- eller Mayfair-vipper, da begge kolleksjonene kan brukes til å skape volumfaner.

Vi selger også Easy Fanning-vipper som har blandede lengder på stripsen for å skape en fluffy effekt på en enklere måte.

Alternativt kan du bruke Premade Fans som allerede er håndlaget ferdig på fabrikken, slik at du kan lage et volumsett, uten å bruke tid på å lage volumvifter.


Hva er deres vippe-extensions laget av?

Alle London Lash Pro vipper er laget av et syntetisk materiale, så de er helt dyrevennlige og hypoallergene. De er veldig myke og gode å jobbe med.

Hva er forskjellen mellom Mayfair og Chelsea kolleksjonen?

Mayfair vippene er laget av det samme syntetiske materialet som Chelsea, noe som betyr at de er hypoallergene, holder kurven perfekt og holder like godt! Hovedforskjellen ligger i måten vippene er ferdige på. Mayfair-kolleksjonen har et mer skinnende utseende enn Chelsea. Stripsen som Mayfair kommer på er også litt mindre klissete, så noen vippeteknikere foretrekker dette for å lage volumvifter, avhengig av deres foretrukne teknikk. For klassiske vipper er Mayfair og Chelsea godt elsket av både vippekunstnere og deres kunder.

Hvilket lim skal jeg bruke når jeg jobber med fargede vipper?

Et gjennomsiktig lim er det beste alternativet for fargede vipper. Spesielt vipper som er lyse i fargen, for eksempel lyseblå, rosa eller hvit!

For å skape et lyst og fargerikt resultat som virkelig skiller seg ut - bruk et klart lim. På denne måten vil ikke festet være synlig, noe som er spesielt nyttig når du bruker lyse farger. Vårt Crystal Bond-lim er det perfekte valget for dette! Alternativt kan du bruke et svart lim for å skape en mer definert eyeliner-effekt.

Når du jobber med mørkere fargede vipper, for eksempel mørkeblå eller brune - prøv å bruke et svart lim. Du vil bli overrasket over hvor enkelt du kan oppnå en eyeliner-effekt på denne måten.

P.S. Pass på at limpåføringen er perfekt, da den blir mer synlig med fargede vipper!

Hvilken av deres vippe-kolleksjoner er de mykeste?

Alle våre vippe-kolleksjoner er laget av et supermykt syntetisk materiale. Vi har ulike vipper i vårt utvalg:

Mayfair (Sort Finish)

Chelsea (Naturlig Finish)

Flate / Ellipse vipper

Premade fans

Easy Fanning vipper

Jo mer du går opp i tykkelsen på vippeforlengelsene, dvs. 0,20 tykkelse, vil vippene føles hardere. Sammenlignet med en tynnere vippe, dvs. 0,03, 0,05 eller 0,07.

For klassiske vipper, hvorfor ikke velge våre Flate Ellipse-vipper som har en delt tupp, noe som gjør dem supermyke og perfekte for "wet look" klassiske sett!

LIM

Hvilket lim tørker raskest?

Våre raskeste lim er Power Bond og Royal Bond, og de tørker begge på 0,5-1 sekund hvis de brukes i anbefalt temperatur- og luftfuktighet.

Power Bond fungerer best i 18-22 °C og 50-65 % luftfuktighet.

Royal Bond fungerer best i 18-22 °C og 30-80 % luftfuktighet.

Husk, at jo høyere luftfuktighet det er i rommet ditt, jo raskere tørker limet! Vær oppmerksom på at begge limene er ekstremt raske og bør kun brukes av ERFARENE vippeteknikere. Feil arbeid med hurtigtørkende lim kan gi problemer med holdbarheten på limfestet.

Hvilket lim er best for meg?

Det beste vippelimet for deg vil avhenge av noen få forskjellige faktorer.

Som nybegynner vil du se mer på lim som Lady Bond eller Satin Bond som har en mer gradvis tørketid.

Sjekk ut vår sammenligningstabell for lim for en komplett veiledning for valg av lim. For det mest nøyaktige forslaget, må du vite romtemperatur og luftfuktigheten i ditt behandlingsrom. Hvor lang tid det tar å legge en forlengelse på den naturlige vippen etter at du har dyppet den i limet. Så det er verdt å investere i et hygrometer for å holde øye med ditt generelle romforhold.

For mer informasjon om hvordan du velger det perfekte vippelimet for deg, kan du kontakte kundeserviceteamet vårt på info@londonlashpro.no

Problemer med limfestet og holdbarhet

Har du oppdaget at kundens vippe-extensions faller av etter noen dager, eller opplever du det når du børster vippene under behandlingen? Her er en sjekkliste for å sikre at vipper påføres riktig og varer så lenge som mulig:

Sørg for at naturlige vipper er godt rengjort før behandlingen. Bruk skumrens og Protein Fjerner Pads for å rense øyeområdet fra sminke, støv og oljer.

Forbered deretter de naturlige vippene med Cleanser og Primer. Bruk Booster for å forbedre hastigheten og holdbarhet. Booster på grunn av sin alkaliske pH åpner skjellaget til de naturlige vippene og forbedrer limbindingsevnen. Booster fremskynder også behandlingen ettersom lim polymeriserer raskere med det uten å sjokkherde.

Sørg for at påføringen alltid er perfekt og nøyaktig: det skal være nok lim til å holde extensions og at bunnen av forlengelsen (minst 2 mm) er helt festet til den naturlige vippen.

Sørg for at hendene dine ikke rister. Ettersom limet tørker på sekunder, bør påføringen alltid være jevn og nøyaktig.

Ikke ta på forlengelsen når du har lagt den på den naturlige vippen. La limet tørke og danner en sterk binding med den naturlige vippen.

Ikke børst ut vippe-extensions så snart du har plassert dem.

Jobb alltid med en fersk limdråpe og rist limet godt før hvert bruk.

Sørg for at limet ditt oppbevares riktig og ikke er utløpt.

Jobb med et lim som passer din erfaring og arbeidsforhold.

Bruk Superbonder for å polymerisere limet og gi elastisitet. Elastisk lim har mindre sannsynlighet for å knekke av/flaske av den naturlige vippen. Etter bruk av Superbonder kan kunder også gjøre øynene våte med en gang uten risiko for sjokkpolymerisering og dårlig binding forårsaket av det.

Sørg for at kundene dine følger etterbehandlings rådene, ikke plukker på vippene og holder dem rene.

Under vår og høstsesongen er det naturlig at de naturlige vippene faller av da det er røytesesong.

Værendringer - i løpet av vinter/høsttiden begynner vi å bruke varmeovner som øker romtemperaturen, men som også reduserer luftfuktigheten. Dette skaper et vanskelig arbeidsmiljø for limet. Et godt alternativ er å ta i bruk en luftfukter.

Det er på tide å slutte å skylde på vippelimet.. Har limet ditt dårlig holdbarhet? Det er en myte!

For mer hjelp, ta kontakt med kundeserviceteamet vårt på info@londonlash.no, som alltid er tilgjengelig for å hjelpe!

Hvilket lim egner seg til sensitive øyne?

Alle våre lim inneholder den samme aktive ingrediensen, som er cyanoakrylat. De fleste allergiske reaksjoner er forårsaket av avgasser fra cyanoakrylat. Hvis en klient har opplevd en reaksjon, er sannsynligheten nå at de alltid vil være allergiske. Derfor anbefaler vi ikke å utføre en behandling på en klient som tidligere har utviklet en allergisk reaksjon på limet eller som viser tegn på reaksjonen.

Klienter som bare opplever mildt ubehag fra limgassene kan ha nytte av å redusere gassen med Superbonder på slutten av behandlingen.

Tørker limet ditt for sakte?

Romforholdene dine kan påvirke polymeriseringsprosessen til limet. Vi foreslår å prøve å øke luftfuktigheten i rommet for raskere limpolymerisering og justere temperaturen deretter.

Du kan også bruke Booster på vippestripsen og på naturlige vipper for å øke polymeriseringshastigheten og forbedre limbindingen. Vi anbefaler på det sterkeste å kjøpe et hygrometer for å overvåke romforholdene og sikre at du arbeider innenfor de optimale romforholdene for limet ditt. .

Her er noen tips til hvordan du kan øke luftfuktigheten i vipperommet/salongen:

Plasser et fuktig håndkle over radiatoren

Skaff deg en luftfukter - du kan finne søte små på internett, og for et ekstra lite snev av avslapning og luksus for deg og dine kunder, kan du tilsette en liten dråpe eterisk olje for å gi ut en delikat duft!

Tilsett noen små dråper vann langs øyepadsen med en mikrofiberbørste.

Påfør Primer i seksjoner mens du jobber for å holde vippene fuktige.

Hvis du har utført vippebehandlinger en stund, kan det hende du har blitt raskere! I dette tilfellet kan vippelimet ditt nå være for tregt for deg. Hvorfor ikke vurdere å teste ut et raskere tørkende lim?

Hvorfor har mitt lim blitt seigt?

Det er noen få grunner til at limet ditt kan bli seigt, men grunnen er som oftest feil oppbevaring og stell av selve flasken.

Her er en liten sjekkliste for å forhindre at det skjer:

Sørg for at limet ditt ikke er utløpt og at det ble oppbevart riktig på et kjølig, mørkt sted, vekk fra direkte sollys og beskyttet mot fuktighet.

Sørg for at ingen limrester i munnstykket har blitt skjøvet tilbake inn i limflasken - dette kan ødelegge resten av limet.

Sjekk om limet ditt ikke har vært åpnet i mer enn 8 uker.

Sørg for at du lukker limet riktig rett etter at du har helt ut limdråpen, da limet ellers kan endre konsistens. 

Ikke tørk munnstykket med en våtserviett da det kan føre til at limet i flasken blir seigt.

Vi anbefaler våre limkork wipes under risting og før korken skrues på igjen for å holde limflasken ren og for å unngå at luft og fukt trenger seg ned i flasken.

Mine volumfaner klapper seg sammen, hvorfor?

Den viktigste grunnen til at dine volumfaner lukker seg fra det punktet du dypper dem i vippelimet, er ganske enkelt at vippelimet tørker for sakte for deg.

Vi vil først anbefale å gjennomgå de nødvendige romforholdene for limet ditt og justere deretter for å øke/senke temperaturen og fuktigheten. En god løsning for å forhindre at viftene lukkes er å bruke Booster på vippestripsen før du plukker av vippene for å lage viften din. Du kan også bruke Booster på de naturlige vippene for å øke porøsiteten og sikre at vippelimet ikke flyter oppover. Vi anbefaler også å sjekke mengden lim du plukker opp, da bruk av for mye lim også kan føre til at viftene lukker seg.

Sørg i tillegg at du alltid holder fanen din med et fast grep, spesielt hvis du lager en megavolumvifte!

Hvordan rengjør jeg lim munnstykket mitt?

Bruk våre limkork wipes til å tørke av limet fra munnstykket etter hvert bruk. Hold flasken i oppreist stilling og klem flasken forsiktig for å få limrester ut av munnstykket. Når du rister limet for hånd, sørg for å fjerne korken først, og dekk munnstykket med en limkork serviett. Dette vil forhindre at limet setter seg fast i korken.

Når du rister limet med en limrister, sørg for å holde limristeren i oppreist stilling slik at flasken vender vertikalt (med korken øverst), og når du er ferdig, fjern korken og tørk av munnstykket med en limkork serviett.

Hva er utlpøsdato for limet?

Holdbarheten for våre lim før åpning er 6 måneder fra produksjonsdato. Denne finner du trykt på bunnen av flasken eller folieposen limet kom i. Etter å ha åpnet en limflaske anbefaler vi å bytte limflaske hver 4. uke for best holdbarhet, og maksimalt hver 8. uke.

For å holde kontroll på utløpsdato etter åpning, fest et stykke tape med en skriftlig dato når du åpner limet.

Limet mitt er tett, hva gjør jeg?

Du kan kjøpe en ekstra dyse for å erstatte den blokkerte dysen. Hvis munnstykket ble sittende fast til korken, anbefaler vi å prøve vårt limrednings kit.

For å forhindre at det skjer i fremtiden, sørg for å rengjøre munnstykket etter hvert bruk. Oppbevar alltid limet på riktig måte, og ikke klem på flasken for å få ut en limdråpe da luft vil trenge seg inn i flasken når du klemmer.

Limflasken min har fått hvite merker, hvorfor?

De hvite restene på limflasken er lim som har sjokkpolymerisert på grunn av eksponering for fuktighet. Dette kan skyldes at limet ikke er lagret på riktig måte eller at limkorken ikke er lukket helt. Sørg for at du alltid oppbevarer limet i en lufttett beholder, vekk fra direkte sollys og at limkorken alltid er skrudd ordentlig på flasken.

Limet er også litt gjennomsiktig, er dette normalt?

Hvert lim bør ristes i minst 1-2 minutter før bruk for at ingrediensene skal blandes. Hvis du bruker en Limrister vil du spare til på ristingen. Med mindre du bruker Crystal Bond, som er et gjennomsiktig lim, skal limdråpen alltid være svart uten spor av gjennomsiktig væske.

Sørg for at du rister limet ikke bare før førstegangs bruk på starten av dagen, men også hver gang du åpner det for å friske opp limdråpen.

FORBEHANDLING

Hvordan burde kundene vaske sine vipper?

Det er alltid best å anbefale kundene dine å bruke et profesjonelt produkt som er designet og testet for å være i kontakt med det skånsomme øyeområdet. Vår Skumrens/Sjampo er testet og godkjent for bruk sammen med vippe-extensions. Den fjerner sminke og forbereder vippene for påføring. I tillegg vil den rense vippene ved å fjerne eventuell olje, svette og sminke som vil bidra til at vippene sitter lenger.

Babysjampo eller andre produkter som ikke er laget spesielt for øyeområdet eller vippe-extensions, bør ikke brukes på området rundt øynene, og kan ganske ofte forårsake tørrhet eller irritasjon på den sarte huden rundt øynene.

Min kunde sine vipper er rene, men jeg har fortsatt problemer med holdbarheten, hvorfor?

Hvis du opplever problemer med holdbarheten, sørg for å sjekke om du følger alle trinnene i forbehandlingen riktig. Svært ofte blir ikke vipper som virker "rene" grundig rengjort og kan forårsake problemer med holdbarheten. Sørg for å alltid følge en full forbehandlingsrutine og se vår FAQ for lim for å sjekke om du følger alle anbefalingene for riktig arbeid med limet.

Hva er forskjellen på Booster og Superbonder?

Retention & Speed Booster er et multifunksjonelt produkt som vil forbedre behandlingen din ettersom det øker limbindingen og arbeidshastigheten. På grunn av sin høye alkalitet, hjelper Retention & Speed Booster med å åpne hårets skjellag forsiktig. Dette gjør at mer lim fester seg med forlengelsen og den naturlige vippen og øker dermed holdbarheten på limbindingen.

Påfør Retention & Speed Booster med en mikrobørste på naturlige vipper etter Cleanser og Primer for å lett åpne skjellaget og øke limbindingen. Se en veiledning om hvordan du påfører Booster under en behandling: https://www.youtube.com/watch?v=c7tWBTrhAYY 

Superbonder gir elastisitet til limet. Den ekstra fleksibiliteten sikrer at bindingene ikke brytes like lett, noe som resulterer i bedre holdbarhet. Superbonder polymeriserer limet øyeblikkelig uten sjokkherding. Avgasser fra limet reduseres og dermed betydelig mindre irritasjon for øynene. Når limet er forseglet med superbonder, kan vippene umiddelbart trygt bli våte uten at det påvirker holdbarheten. Så kunden trenger ikke lenger å vente 24 timer etter behandlingen!

Hva er forskjellen på Cleanser og Primer?

London Lash Cleanser er et alkoholbasert produkt som brukes til å avfukte naturlige vipper og fjerner eventuelle oljer og proteiner fra overflaten.

London Lash Primer er et vannbasert produkt som brukes til å fukte naturlige vipper og nøytralisere pH-nivået for å forbedre bindingen mellom de naturlige vippene og extensions. Det anbefales ikke å bruke Cleanser uten Primer. Dette er fordi Cleanseren er veldig uttørkende på vippene, og uten fuktighet vil ikke vippelimet kunne herde. Primeren må brukes etter Cleanser, siden den stilfører fuktigheten tilbake i vippene etter det høye alkoholinnholdet i Cleanseren.

For et ekstra snev av luksus, hvorfor ikke gå for en av våre Cleansere og Primere med duft? En liten endring, men alikevel vil duften av kirsebær eller kokos kunne øke kundeopplevelsen.

Hva er deres anbefalte forbehandlingsrutine for best holdbarhet?

Hvordan du utfører forbehandlingen har like stor effekt på holdbarheten av vippene som limet du bruker. Det kan være forskjeller mellom 2 ukers holdbarhet til 5 ukers holdbarhet, så det er veldig viktig å gjøre det riktig.

Det aller første trinnet bør alltid være sminkefjerner. Du kan enten rense vippene til kunden med skumrensen, eller du kan gi dem skumrensen slik at de kan vaske vippene på badet selv. Etter å ha fjernet all sminke, følg de neste forbehandlingstrinnene for å sikre at naturlige vipper er godt forberedt:

Trinn 1: Bruk protein fjerner pads - Hvis det er noen rester av mascara, sminke, oljer eller talg rundt vippene, kan proteinfjernerpadsene gjøre en utmerket jobb med å sikre at alle siste spor av uønskede oljer blir fjernet.

Trinn 2: Bruk Cleanser - Cleanser har et høyt alkoholinnhold som kvitter seg med ALT - alle oljer, eventuelle rester fra skumrens som kan være igjen, alle små spor av sminke vil forsvinne.

Trinn 3: Bruk Primer - Det er et MUST å bruke Primer etter Cleanser fordi den tilfører fuktighet tilbake i vippene etter det høye alkoholinnholdet i Cleanseren som kan tørke ut. Det gjør vippene klare til extensions.

Trinn 4: Booster! - Booster kan betraktes som London Lash sitt vidunder produkt, og det med god grunn! Naturlige vipper kan være glatte og silkeaktige, noe som kan føre til at extensions "sklir av". På grunn av sine alkaliske egenskaper åpner Retention and Speed Booster forsiktig skjellaget uten å skade de naturlige vippene, noe som gjør at limet griper fast i skjellaget. Det forbedrer limbindingen og holdbarheten.

Ta-da! Nå er du klar for å utføre vippebehandlingen. Få tegnet opp vippekartet og start kunsten!

Se vår YouTube-video om hvordan du utfører en full forbehandlingsrutine og får best mulig holdbarhet! https://www.youtube.com/watch?v=aa572CB1Kdo

Kan jeg bruke kun en Cleanser ved forbehandling?

Vi anbefaler alltid å fullføre alle trinn i forbehandlingen for å øke holdbarheten og sikre at vippene er super rene. Vi vil heller ikke anbefale å bruke en Cleanser uten å påføre en primer etterpå. Dette er fordi Cleanser har et høyt alkoholinnhold for å fjerne eventuelle oljerester på vippene, som kan være veldig uttørkende for de naturlige vippene. Du må påføre primer for å erstatte den tapte fuktigheten slik at vippelimet har litt fuktighet for å kunne herde. Uten litt fuktighet kan vippelimet tørke for sakte for deg, eller ikke i det hele tatt! For å forberede naturlige vipper på riktig måte, sjekk ut noen artikler og videoer om hvordan du utfører forbehandling for å få til en holdbarhet på 5 uker.

https://www.youtube.com/watch?v=aa572CB1Kdohttps://www.youtube.com /watch?v=Bxfo3W25UAIhttps://www.londonlashpro.com/blogs/news/how-to-slay-pre-treatment

Kan jeg bruke en saltvannsløsning for å rense vippene?

Selv om saltvannsløsning er et flott alternativ for å rense vippene i en hast, fjerner det ikke alltid alle spor av olje- og sminkerester, noe som drastisk kan påvirke holdbarheten.

Vi anbefaler alltid å fullføre alle trinn i forbehandlingen for å øke holdbarheten og sikre at vippene er super rene. Hvordan du fullfører forbehandlingen har like stor effekt på holdbarheten av vippene som limet du bruker. Det kan være forskjellen mellom 2 ukers og 5 ukers holdbarhet, så det er veldig viktig å være nøye.

PINSETTER OG TILBEHØR

Hvilken pinsett anbefaler du for Klassiske extensions?

Det er to måter å bruke klassiske pinsetter på:

Bruke rett pinsett for å plassere vippe-extensions og buet pinsett for isolasjon. Bruk av rett pinsett for både plassering og isolering.

Valget avhenger av dine personlige preferanser, siden begge veier er riktige uansett om du bruker rett eller buet pinsett for isolasjon. Vi har et bredt utvalg av rette og buede pinsett som avviker litt etter lengde og form.

Hvilke pinsetter anbefaler dere for Volum vipper?

Vi har to typer volumpinsetter tilgjengelig i butikken vår:

1. Fine Tip Deluxe Pinsett

2. Regular Tip Volume Pinsett

Begge typene er designet for å skape den perfekte viften, og det er helt opp til deg hvilken du velger, da det kommer ann på personlige preferanser. Imidlertid er våre bestselgende volumpinsetter Fine Tip Deluxe!

Begge volumpinsettene er perfekte for å lage vifter opp til 8D, og Fine Tip Deluxe Pinsett opp til 10D vifter! Det avhenger imidlertid helt av din egen erfaring og trening. Øvelse gjør mester!

Hvilke øyepads er best for mindre øyne?

For å påføre øyepads på små øyne, anbefaler vi en mindre form på padsene så de passer godt og ikke vil forårsake ubehag for kundene dine. Du kan velge Nano Hydrogel pads som er veldig tynne og fleksible for som passer enhver øyeform. De inneholder planteekstrakter som er kjent for å øke mikrosirkulasjonen, antioksidant- og anti-allergi egenskaper, slik at huden ser sunn og strålende ut.

En annen fantastisk løsning vil være Teflon pads som fungerer spesielt godt for små øyne, fet hud eller dype øyne. På grunn av en innovativ bunngelé holder de seg på plass gjennom hele behandlingen. De har også en spesielt formulert overflate som lager et ikke-klebrig lag for å forhindre at extensions fester seg til padsen når du jobber med kunder som har nedover voksende naturlige vipper.

Hva er garantien på Glamcor lampene?

Ett års ubegrenset garanti for produktfeil, tap av funksjonalitet, deler, frakt og service. Etter ett år vil vi fortsette å garantere produktet forutsatt at vi har delene som skal repareres og/eller erstattes.

FRAKT OG RETUR

Hva er deres frakt alternativer?

Alle bestillinger i Norge som er lagt inn før kl. 11:00 sendes ut samme dag man-fre.

Bedriftspakke - Hos din bedrift mellom 08 og 16. 1-3 virkedager.

På døren pakke - Leveres hjemme hos deg ila. dag/kveld. 1-3 virkedager.

Standard frakt med sporing - hentes på post. 1-4 virkedager.

Brev - uten sporing på eget ansvar

Kan jeg spore pakken min?

Tjenesten som tilbys vil avhenge av alternativet som ble valgt i kassen. Ved sending vil du motta sporingsnummeret til pakken din med en e-postbekreftelse for forsendelsen. Med mindre du velger brevpost uten sporing.

Hvor er pakken min?

Du kan spore pakken din ved å bruke lenken i e-postbekreftelsen for forsendelsen eller e-posten eller teksten sendt fra transportøren, avhengig av tjenesten som ble valgt når du la inn bestillingen. Vi forsøker å levere bestillinger innen angitte tidsrammer, men noen ganger kan det være uventede forsinkelser under transport med transportørene som er utenfor vår kontroll. Vi vil allikevel alltid prøve å løse problemet for deg.

Kan jeg endre bestillingen min?

Vi kan dessverre ikke alltid endre bestillinger når en bestilling er lagt inn. Vi anbefaler at du dobbeltsjekker innholdet før du fortsetter med betalingen. Du er alltid velkommen til å kontakte oss via e-post hvis du gjør en feil, men vi kan ikke garantere at bestillingen din kan endres før den er sendt. Så det er alltid best å dobbeltsjekke!

Derimot ønsker vi å finne en løsning og hjelpe til der vi kan.

Kan jeg kansellere min ordre?

Vær oppmerksom på at på grunn av den superraske behandlingstiden for bestillingene dine, kan det hende at det ikke alltid er mulig å kansellere en bestilling når den er lagt inn. Skulle dette være tilfelle, vil teamet gi ytterligere råd om de alternativene som er tilgjengelige. Ta kontakt med vårt herlige kundeservice team på info@londonlash.no og oppgi ordrenummeret ditt og be om kansellering. Hvis en kansellering ikke er tilgjengelig, vil du bli informert om alternative løsninger.

Hvordan kan jeg oppdatere leveringsadressen min?

Ta kontakt med vårt herlige kundeserviceteam på info@londonlash.no og oppgi ordrenummeret ditt for å be om endring av leveringsadresse. En i teamet vil deretter sjekke det opp for deg og gi råd om dette kan endres. Vær oppmerksom på at det ikke alltid er mulig å endre eller oppdatere adressen før pakken er ute for levering.

Hvordan kan jeg returnere en vare?

Du er velkommen til å returnere alle uønskede og ubrukte varer i originalemballasjen innen 14 dager etter mottak av varen(e).

Hvis du ønsker å returnere en vare, ta kontakt med vårt kundeservice team. Vennligst send en e-post til info@londonlash.no for videre hjelp og ytterligere instruksjoner. Finn ut mer informasjon om hvordan du returnerer en vare for refusjon eller bytte.

KONTO/BETALINGSLØSNINGER

Hvordan kan jeg se mine tidligere bestillinger?

For å se din tidligere ordrehistorikk hos oss, kan du logge inn på kundekontoen din. Eventuelle tidligere bestillinger knyttet til e-postadressen din vil bli oppført her.

Hvordan kan jeg betale for bestillingen min?

Du kan bruke hvilken som helst av betalingsløsningene som er oppført nedenfor for å betale for bestillingen din.

- Visa

- Mastercard

- AMEX 

- PayPal

- Google Pay

- Apple Pay

- Klarna

Vi tar sikkerhet og svindel svært alvorlig. I tillegg til at opplysningene dine er trygge og sikre hos oss, er alle kreditt- og debetkortinnehavere underlagt validering og autorisasjon av både oss og kortutstederen. For å bedre beskytte kundene våre når du foretar betalinger på nett, kan du bli presentert med 3D-sikre sikkerhetstiltak når du betaler. Dette er avhengig av bankutstederen din og kan kreve at du oppgir et passord eller får en sikkerhetskode via e-post eller telefon.

Du kan betale med bestillingen din via et gavekort dersom du har mottatt en gavekortkode. Vær oppmerksom på at leveringskostnader fortsatt vil påløpe.

Merk: Noen betalingsmåter er underlagt en kredittsjekk.

Kjøp nå, betal senere alternativer:

Tjenester som Klarna gir deg ekstra fleksibilitet når du betaler for bestillingen din, for eksempel å la deg betale etter 30 dager, eller fordele kostnadene på avbetaling. Vi vil at du skal handle trygt, så vi har gitt all informasjonen du trenger på denne Klarna FAQ-siden. Du kan også besøke Klarnas kundeservice for mer informasjon om denne betalingsleverandøren.

ANNET

Utfører London Lash tester på dyr?

London Lash produktene er dyrevennlige og tester ikke produkter på dyr.

Hvordan bør jeg oppbevare produktene mine?

Avhengig av produkttype kan det være lurt å oppbevare enkelte produkter litt annerledes, men vi anbefaler alltid å oppbevare dem på et kjølig, tørt sted, vekk fra direkte sollys. For å være litt mer spesifikk for noen av de viktigste produktene:

Lim: Hold alltid limet unna direkte sollys og beskytt det mot høy temperatur og fuktighet. Vi anbefaler å oppbevare limet i en lufttett beholder.

Vipper: oppbevar dem i originale vippebokser, oppbevart for eksempel i et skap, med mindre du bruker dem. Da anbefaler vi å forberede noen få paletter og oppbevare dem i en lukket akryl-organisator for å beskytte mot støv.

Teip: beskytt alltid teipen mot støv ved å ha den i en tapeholder eller en annen lukket beholder.

Mikrobørster/børster: beskytt dem alltid mot støv ved å oppbevare dem i en lukket akrylbeholder eller en annen lukket beholder.

Er det trygt å utføre vippebehandling på gravide kunder?

Dette er noe som er opp til den enkelte salong/vippetekniker/klient/forsikring. Ved behandling av en gravid klient er det en risiko for at klienten ved en allergisk reaksjon ikke kan få noen medisin for å redusere symptomene. Vi anbefaler alltid å sjekke med forsikringsleverandøren din om de dekker deg i tilfelle du jobber med gravide klienter og ta en individuell avgjørelse basert på det.

Har du en fysisk butikk?

Vi har ingen fysisk butikk, vi er et nettbasert selskap.

Min kunde hadde en allergisk reaksjon, kan jeg legge vipper på henne igjen?

Dessverre nei, for hvis en kunde har utviklet en allergisk reaksjon én gang, er de mer utsatt for å utvikle den i fremtiden. Kunder som opplever bare mildt ubehag av limgassene kan ha nytte av å redusere gassene med Superbonder på slutten av behandlingen.